Amit itt fogsz olvasni, kizárólag a Te érdekedet szolgálja! Kérlek, ne haragudj, ha erősebben fogalmazok, de itt a bőröd és az elégedettséged a tét! Nekem ez a legfontosabb!

A következő tetoválásokat NEM készíthetem el számodra szakmai megfontolásból:

-          ha, fekete, karakteres, cérna, háztető, csodálkozó, hímivarsejt, … formájú tetoválást kérsz.

-          ha, esztétikátlan, homlokra, halántékra húzódó természetellenes vonalat szeretnél.

-          ha, nem fogadod el a szakmai érveimet.

 -         Mások weboldaláról letöltött szemöldökforma vagy tetoválás utánzatát.

 

OKA: Biztosan egyetértesz azzal a ténnyel, hogy minden arc egyedi csontozattal, izomzattal, kötőszövettel, bőrrel és a rajta elhelyezkedő érzékszervekkel rendelkezik. Éppen ezért, ugyanaz a rajzolat mindenkin másképp fog mutatni. El kell fogadnod, hogy csak az arcodhoz illeszkedő tetoválást készítem el, s nem áll módomban fotóról tetoválni. Nálam több technika közül is választhatsz, de ha számodra más munkája tetszetős, akkor sincs semmi gond. Próbálj meg oda időpontot kérni, s így biztos, hogy a számodra legmegfelelőbb szolgáltatást fogod kapni.

 

-         Más által készített tetoválások-régi, vagy új- újraformázását

Azért persze vannak még lehetőségeid…

…ha 100%-oseredményt szeretnél, akkor a megfelelő helyen a megfelelő szakmai protokoll mellett,- orvosi lézerrel- hegmentesen és eredményesen eltüntethető a jelenlegi tetoválásod, mely gyógyulása után már elkészíthető az általad kívánt természetes hatású tetoválás. Segítek, hogy minél több információt tudj meg az eltávolításról s segítek a lebonyolításban is: 06-30-232-7190

…ha nem szeretnéd kilézereztetni, de vállalod a toldozást-foltozást, akkor Chamuflage technikával-bőrszínnel való elfedés- régi halvány rossz ívű tetoválásod palástolható. Ennek a technikának több kontraindikációja is van, ezért informálódj, mielőtt elkészítteted! Ebből adódóan csak minimális területen alkalmazom, kivételes esetekben. Ez a megoldás többletköltséggel jár és nem tökéletes eredményt mutat hosszú távon!!! Bárki bármit ígér, fenntartásokkal kezeld!ha megelégszel ezzel az „50%”-os eredménnyel, és erről nyilatkozatot is teszel, akkor több energiát kell ráfordítanunk, mint egy teljesen érintetlen területnél. Több időre s több alkalomra is szükség lehet, s kizárólag satírtechnikát választhatsz! Mérlegeld a lehetőségeket, mielőtt döntenél! Régi tetoválás újratervezésénél fél óránként /4.000Ft tervezési idő, míg javítási alkalmanként, 20.000 Ft-ot kell rászánod. Ezzel ellentétben, ha a megfelelő lézeres megoldást választod, mely szinte 100%-os megoldást nyújt kb.15.000 Ft/alkalom+ utazás+ idő!

Dönts jól elsőre!

 Szeretettel várom hívásodat, ha úgy érzed, hogy

-          már nem tudsz esztétikus, ugyanakkor természetes sminktetoválás nélkül élni

-          elfogadod, hogy a tetoválás minimális kellemetlenséggel jár, de azt türelmesen viseled a pozitív cél érdekében

-          ha nyitott vagy a szakmai érvekre és örömmel veszed, hogy minden kis titkot megtudhatsz az arcodról

-          örülnél, ha olyan innovatív technológiát alkalmazzunk Nálad, mely, a ma szépségiparának legmagasabb technikai és biztonsági feltételeivel rendelkezik.

 

Tardi Bea

Esztétikai Sminktetováló

06-30/232-71-90

 

Tardi Bea

Esztétikai sminktetoválások

tervezője és kivitelezője

+36-30/232-7190

Újfehértó

Kodály Zoltán utca 6.

3d-sminktetovalas.hu

3dsminktetovalas@gmail.com

Sminktetoválás Tardi Beával
Meso Laser ránctalanitó kezelés